Klantenservices

Klachten

Ik heb een klacht, wat moet ik doen ?
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantenservice door te geven. Dit kan per e-mail. Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Ruilen en Retourneren

Als u om welke reden dan ook ontevreden bent over sommige of alle goederen die u ontvangen heeft of als u een beroep wilt doen op uw herroepingsrecht, kunt u nadat u contact heeft opgenomen met onze klantenservice, de goederen terugsturen naar de Decobychadé online shop om ze te ruilen of om uw aankoopbedrag terug te krijgen. De kosten voor het retour zenden dient u zelf te betalen, De goederen moeten binnen 14 dagen vanaf de besteldatum teruggestuurd worden. Decobychadé raadt u aan geregistreerde of aangetekende post te gebruiken als u goederen terugstuurt. Zolang het pakket nog niet bij ons is afgeleverd valt de retourzending onder uw verantwoordelijkheid, Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte retourzendingen.
Decobychadé zal binnen redelijke grenzen al het nodige doen om beschadigde of verkeerde goederen te vervangen. Als vervanging niet mogelijk is, zal het bedrag dat u voor de goederen heeft betaald zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 30 dagen geretourneerd worden. Wilt u uw bestelling niet omruilen maar retourneren, dan wordt het aankoopbedrag exclusief verzendkosten aan u terugbetaald via de door u gebruikte betaalmethode.
RETOURADRES
Decobychadé
T.a.v.. Online Shop
Haverdreef 1
7006 LH Doetinchem
Nederland